lediga lokaler

Är du på jakt efter lediga lokaler?

Är du på jakt efter lediga lokaler?

editorial

Du kanske ska starta en rörelse? Eller har du en firma och behöver utöka? Kanske behöver du ett större lager, eller snarare en p-plats eller ett förråd? Du kanske helt enkelt letar efter en lägenhet? Visste du att du kan söka bland lediga lokaler som är samlade på ett ställe?

Där kan du ställa in filter som begränsar din sökning till exempelvis område, pris och storlek. Det är enkelt att hitta det du söker genom att använda sökfunktionen. De lokaler och lägenheter som finns att söka ligger framför allt i Västerås och områden norr därom. Fastigheterna är både nya och gamla, men alla förvaltas och omhändertas för att de ska hålla långsiktigt och för att hyresgästen ska kunna hyra tryggt.

 

lediga lokaler

 

Registrera dig och sök bland utbudet

Vad sägs till exempel om en lägenhet i Västerås på 57 kvadratmeter, med två rum och kök, i lugnt område, nära till mataffär och buss? Eller ett garage i Fagersta för din bil? Kanske behöver du bara en p-plats? Du kan exempelvis hitta en p-plats i gemensamt garage i centrala Västerås. 

För att du ska kunna anmäla att du är intresserad av en lokal eller lägenhet, måste du logga in. Börja med att registrera dig på sidan. Det går även bra att kolla in utbudet utan att registrera sig.  Vad du än är ute efter i trakten Västerås, Fagersta, Skinnskatteberg eller Nora, kan det vara väl värt att ta en titt på sidan. Du hittar även svar på frågor om uthyrning i andra hand och överlåtelse, samt allt inför inflyttning och utflyttning. 

I inloggat läge kan du som hyresgäst se dina avier och göra anmälningar. En trygghetsjour finns för dig som hyresgäst om något akut skulle inträffa utanför kontorstid, som exempelvis en vattenläcka. Upplever du störande grannar kan man kontakta hyresvärden, som tar hand om sådana situationer.