PLEXIGLAS

Boosta skaparglädjen med Plexiglas i alla dess färger och former

Boosta skaparglädjen med Plexiglas i alla dess färger och former

editorial

Plexiglas är ett väldigt användbart material som kan användas till alla möjliga gör-det-själv projekt i och utanför hemmet. Plexiglas är ett slitstarkt material som kommer i många olika utföranden, som till exempel skivor och rör  som går att få i genomskinligt eller en mängd färger samt olika strukturer och ytor som exempelvis spegel. Det finns helt enkelt en uppsjö av olika varianter som kan boosta skaparglädjen ytterligare. 

Använd Plexiglas till att skapa saker till hemmet

Det du kan göra med Plexiglas inomhus är nästintill oändligt. Det går till exempel väldigt enkelt att göra ett ”glasbord” till barnrummet med hjälp av fyra Plexiglas rör och en skiva. Eller varför inte bygga en rolig hylla av olikfärgade Plexiglasskivor? Plexiglasrör kan även omvandlas till lampor, det behöver inte vara svårare än att du fyller röret med en batteridriven ljusslinga, perfekt nu när julen snart är här.

image

Plexiglas kan också användas utomhus 

Förutom att Plexiglas är ett väldigt slitstarkt material så är det även naturligt UV-tåligt och i klar version gulnar det inte och på de färgade varianterna håller färgen väldigt länge. Det gör att Plexiglas med fördel även kan användas utomhus. Det är till exempel väldigt populärt att använda Plexiglas istället för glas, delvis för att det inte krossas lika lätt men också för att det väger betydligt mindre. Det gör att Plexiglasskivor kan vara perfekta att använda om du vill bygga ett eget växthus.

Beställ enkelt dina Plexiglas produkter online från ett brett sortiment 

Hos e-plast.se hittar du ett brett utbud av Plexiglas-produkter. De kan dessutom hjälpa dig att kapa dem efter de mått som du behöver. Välj bland Plexiglasskivor i olika tjocklekar och färger, med eller utan struktur. När du hittat vad du vill ha är det bara att beställa hem det du behöver för att sedan kunna sätta igång med det tilltänkta projektet.