Konditori

Bröd är livet

Bröd är livet

Inget slår doften av nybakat bröd. Alla är överens om att det är den bästa doften och det är inte något underligt med det. Vi människor har levt på produkter tillverkade av sädesslag i tusentals år. Bröd kan se väldigt olika ut och också innehålla mycket olika produkter – sötning, frön, nötter, olika sädesslag och smaksättning.

Allt ger brödet olika karaktär och smak och alla har vi olika favoriter. Det mättar och det kittlar smaklökar och doftsinne. Bröd är livet. Efter brödet kommer såklart kaffebrödet! Det lena, det söta, det välsmakande som avslutar en god måltid och kompletterar fikastunden.

 

Konditoriet som plats för avkoppling och mötesplats

Att mötas på konditoriet är en klassiker. Koppla av från vardagsstressen och bara sitta och fika och prata en stund. Återkoppla till gamla vänner eller som en plats för en första dejt. Dra in doften av goda kaffevarianter och välj bland ett härligt sortiment av bröd, tårtor och bitar. 

Få behovet av något gott tillfredsställt och handla med dig lite hem för kommande behov. En smörgås och en biskvi och sedan en ljuvligt doftande limpa med hem. Det är också roligt att lära barnen vår fina fikakultur. Göra en högtidsstund av ett glas saft och tillbehör som barnet själv har valt är inte fel.

 

 

Bröd och kaffebröd för alla tillfällen

Alla tycker om bröd och alla tycker om att fika. Alla har däremot inte kunskaper, möjligheter eller tid att fixa detta själva. Inga problem med den saken om du väljer att besöka ett konditori i Huddinge, som exempelvis https://www.tvabagare.se/.

Allt du kan önska dig och en del du inte visste att du önskade dig kan du hitta på ett sådant ställe. Beroende på väder kan du välja att sitta utomhus med din cappuccino och bulle eller i värmen inomhus. Vår kaffekultur och vårt fikabröd är värd att bevara.