entresol

Entresol är en bra lösning

Entresol är en bra lösning

Går du och funderar på om du ska bygga ut, bygga om eller flytta din verksamhet till en större lokal så kan du sluta att fundera på det. Entresol är en bättre lösning, det ger dig möjligheten att stanna där du är och det är ett prisvärt alternativ. Att behöva flytta till en annan lokal när det känns för trångt är kostsamt, krångligt, en nackdel för kunder och personal och det kanske inte ens finns någon lokal ledig att flytta till.

Ett entresolplan har många fördelar och några utav dem är att det ger stora kostnadsbesparingar, du kan vara kvar på samma ställe, det går snabbt att bygga, det behövs inget bygglov, det är lätt att montera och demontera och det frigör golvytor. Det finns många kreativa lösningar och med god fantasi går det att skapa exakt det du är i behov av. Det kan hända att du behöver göra en bygganmälan så ring och kontrollera det med ditt försäkringsbolag. 

 

 

Entresolplan ger möjligheter

Med ett entresolplan får du nya möjligheter då du utnyttjar takhöjden i lokalen och får många nya ytor för det du behöver. Oavsett vilken verksamhet du bedriver så finns det något som passar speciellt för dina behov. Det går att bygga i flera plan och det anpassas efter vilken belastning det ska utsättas för. Om du behöver mer utrymme till kontor, lager, butik, magasinering eller någonting annat spelar ingen roll, det går att bygga exakt som du önskar. 

Det går att bygga i olika färger och utföranden så det blir inte bara praktiskt, det blir även väldigt snyggt. Det finns mycket som går att lägga till om du önskar det, hiss eller annan lyftanordning, räcke, hyllor, belysning, brandskydd är några exempel. Nu kanske du blev sugen på att börja planera för mer utrymme, det är både prisvärt och roligt med entresolplan.