Hotell nära arlanda

Få en bra start på resan

Få en bra start på resan

Äntligen är det dags för den där sedan länge efterlängtade semesterresan. Man har läst på och planerat, packat och packat om för att verkligen vara säker på att allt är med. Självklart har man också trippelkollat att allt stämmer med flygbiljetterna och att passen är med. Tidigt imorgon går flyget och nu, kvällen innan, är det dags att ta bilen till flygplatsen. Man parkerar utanför ett hotell nära Arlanda och går för att checka in. Åh, känslan av att gå in på ett hotell och komma in i en fräsch lobby. Det är semester bara det. Man tar sig till sitt rum, slänger sig på den mjuka hotellsängen och ler nöjt. Fast man inte ens lämnat landet ännu känns allt redan väldigt bra.

 

Frukost och transfer

För den som tycker om att börja sin resa på ett smidigt och stressfritt sätt är det ett självklart val att boka en natt på ett flygplatshotell. Man behöver inte sova dåligt av nervositet eller stressa på morgonen för att komma iväg i tid till flyget. Istället kan man lugnt börja dagen med en nybakad fralla och lite ägg och bacon från den stora frukostbuffén och ta en kopp kaffe till fikabrödet efteråt. Transfer till flygplatsen efter det gör såklart allt ännu smidigare.    

 

 

Bilen finns kvar en vecka senare

Bilen som parkerades utanför hotellet får stå kvar där under veckan. Och visst känns det skönt att veta att man inte behöver hinna med någon särskild flygbuss för att komma hem sedan planet landat. Istället kan man ta eventuella förseningar med gott mod och slippa känna någon stress vid bagagebandet. När man har sina saker tar man helt enkelt bilen hem sen. Tack vare flygplatshotellet har resan fått både en bra start och ett bra avslut. Förhoppningsvis blev det även lika bra på själva resan där emellan.