flakkåpa

Få mer plats på pickupen enkelt med flakkåpa

Få mer plats på pickupen enkelt med flakkåpa

editorial

Det är vanligt att man använder en pickup i arbetet på gården. En bil med ett öppet flak är perfekt för många situationer där man behöver kasta upp lasten på flaket och sno sig för att hinna till nästa arbetsplats. Men vad gör man om man behöver lasta mer, och dessutom skydda lasten mot väder och vind?

En lösning kan vara att spänna fast lasten med presenning och spännband. Men det tar tid. Då är det kanske bättre att skaffa sig ytterligare ett fordon, en skåpbil där man kan få plats med lite mera last. 

 

Gör pickupen mer flexibel

Utmaningen med att ha många fordon är att det blir mycket att ta hand om och mer administration. I slutändan blir det en ganska dyr affär att äga fler fordon än vad man egentligen behöver. För det finns lösningar som gör att du slipper köpa skåpbilen – flakkåpa. Flakkåpan monteras på flaket på pickupen och gör att lastutrymmet blir inbyggt. 

Flakkåpan monteras helt utan ingrepp på pickupen, tar du av den är bilen återställd i ursprungsskick. Den är inte heller klumpig. Flakkåpan finns för de flesta pickup-modeller och anpassas för att perfekt smälta ihop med pickupens utseende. 

 

flakkåpa

 

Flexibla lösningar är ekonomiska lösningar

Att slippa fordonsskatt på ännu ett fordon är mycket värt. Dessutom kan flakkåpan avmonteras när man inte behöver den mer. Det blir helt enkelt en flexibel lösning som kan anpassas efter de behov man har för stunden. Det är värt att kika in hos en erfaren återförsäljare och se vilka möjligheter som finns, som här: https://www.celer.se/pickup-tillbehor/snugtop-flakkapor-lock/.

Man kan se att flakkåporna finns i olika standardutföranden, men också att de kan anpassas efter speciella önskemål. När man väl är inne och kikar runt kan man passa på och fundera på om det finns något annat man behöver, eller vill ha. Det är gratis att drömma!