Bussresor

Hyr en buss och överraska personalen

Hyr en buss och överraska personalen

Hur gör man bäst för att visa personalen sin tacksamhet? Här finns massor att välja mellan som kan vara både trevligt och inspirerande. Men att hyra en buss och åka bort en eller två dagar är ofta en aktivitet som stärker banden hos de anställda. Att dela minnen och roliga händelser med arbetskamrater leder till en fin gemenskap på arbetsplatsen och en vilja att hugga in tillsammans när det verkligen behövs.

Om bussresan är välplanerad kommer den definitivt att vara till nytta för företaget och ställa chefen i ett positivt sken. Något som tar bort känslan av ”ni och vi” och skapar en fin vi-känsla över gränserna.

 

Så vad ska man hitta på?

Finns det mässor för branschen är det ett toppenalternativ. Eller varför inte boka in sig på ett konferenshotell med en mysig spa-anläggning? Tänk att bussresan tar er till ett konferenshotell. Man börjar med ett möte för att berätta om vad som kommer att hända under resans gång.

En dag kommer att gå åt till att gå på mässa som förhoppningsvis både intresserar och inspirerar. Stannar man två dagar kan den andra dagen gå till att göra teambildande aktiviteter som paintball, gocart och femkamp. När kvällen kommer kan en mordgåta lösas av lagen som tävlat under dagen samtidigt som man avnjuter en god middag.

 

 

Allt börjar med en buss

Bestäm destination, hitta ett hotell. En anläggning som har teambuilding-aktiviteter bland sina tjänster. Kanske passar det att stanna på vägen för ett litet studiebesök på ett liknande företag eller varför inte hos en kund eller en leverantör. Det kan göra själv bussresan till en succé.

Hitta ett bussbolag kan möta alla önskemål och kanske ge några egna favoriter son förslag. Så googla exempelvis på Abonnera buss i Stockholm. Börja sedan planera årets företagsevent som det kommer att pratas om lång tid framöver.