kompletta stall

Kompletta stall behövs året om

Kompletta stall behövs året om

editorial

Att ha med hästar att göra innebär att man är ute i alla väder, året om. Hästarna behöver vara ute och rastas och röra på sig. Men de behöver också vila och värme. Stallet blir ju hem, vila och mat under den tid på året när det inte är så skönt att vara utomhus. Många väljer dessutom att ta in sina hästar nattetid året om.

Men det är inte bara hästar som behöver ett stall. All utrustning och mat som används behöver också utrymme. Därför blir kompletta stall också medelpunkten i en hästägares och ryttares liv.

Lättskötta kompletta stall gör vardagen roligare

Att sköta om de stora djuren kan vara ett tungt arbete. Sadlar och mat kan vara tunga och att mocka är en bra styrketräning för hela kroppen. Då krävs det en lättarbetad miljö med bra utrymmen.

Gamla ladugårdar och stall kan ha sin charm men de är oftast inte så lättarbetade. Att istället beställa en nytillverkning av god kvalitet gör skillnad. De kompletta stall som finns att köpa har all den utrustning som behövs för att förenkla vardagen. De ger en lättskött och dragfri miljö som både hästar och människor får nytta av.

 

 

Byggnaden levereras i fyra grundmoduler som gör att man lätt kan bygga ut om det kommer fler hästar som behöver stallplats. Man kan välja vilken färg man vill ha på byggnaden. Inredningen kan man också själv bestämma hur man vill ha. 

Boxarna finns med väggar av granträ eller återvunnen plast. Mellanväggarna kan vara av rörgaller, rutgaller eller heltäckt vägg. För allas trevnad finns det en rejäl stallgång och en hög nock för att det ska bli bra luftväxling. Det är skjutdörrar i stallet som gör det båda dragfritt och tyst.

Ett stall där både djur och människor har det bra gör arbetet mycket roligare och enklare.