konferens

Konferera mera!

Konferera mera!

Lata semesterdagar i all ära, men efter några veckors ledighet börjar de flesta längta efter att skruva upp det långsamma tempot och bli lite effektiva igen. En konferens efter semestern är ett populärt och utmärkt sätt att rivstarta en ny säsong tillsammans med kollegorna, och dessutom är det en chans för alla att samlas efter ledigheterna och umgås på ett mer avslappnat sätt. Trevligt, vänskapligt och uppskattat!

Oavsett om ert företag är ute efter en längre konferens med övernattning, eller bara en över dagen – är det alltid uppskattat med ett tema eller en rolig aktivitet. Varför inte kittla smaklökarna med ett angenämt event som ost- och vinprovning t.ex? Kanske med inriktning på bubbel för att göra det ännu lite festligare?

 

 

Event som inspirerar

Konferenser och företagsevent arrangeras titt som tätt, och utbudet av lokaler, aktiviteter och upplägg har förmodligen aldrig varit större. Det finns en djungel av möjligheter och alternativ och inte sällan krävs det mycket jobb för att styra upp en riktigt lyckad konferens. Valet av lokal och upplägg spelar stor roll – målsättningen är ju trots allt att kreativiteten ska flöda, engagemanget spira och idésprutorna peppra som aldrig förr. Lägg lite extra krut på att hitta en plats som verkligen inspirerar, och ett event eller en aktivitet som tilltalar och passar hela gruppen.

 

Låt det väl smaka

En viktig detalj som inte får glömmas bort är givetvis maten. Att samlas kring en välkomponerad trerättersmiddag, en fräsch frukostbuffé eller ett dignande fikabord är en välkommen paus från möten och jobbsnack och väldigt värt att satsa extra slantar på. Riktigt god mat är alltid uppskattat, och är den dessutom lagad med lokala, hållbara och ekologiska råvaror smakar den extra smarrigt. Lyckligtvis satsar många konferensarrangörer på både välsmakande och hållbar mat, vilket gör det enkelt att hitta ett schysst alternativ som passar just ert företag.