företagscatering

Krydda stämningen med måltid

Krydda stämningen med måltid

“Bind inte ihop munnen på en oxe som tröskar”– så låter ett gammalt och vist ordspråk. Det vill säga att den som arbetar hårt, måste få ta sig en stunds vila för att njuta av sitt arbete. Vad är inte bättre än en stund tillsammans med vänner, god mat och dryck? Vare sig det handlar om en privat tillställning efter jobbet, eller en fest för hela företaget ska man passa på att njuta av dessa stunder. Sådana tillfällen leder till bättre samarbete mellan arbetskamrater. Och att helt enkelt få slappna av efter en lång arbetsdag kan vara tillräckligt för att ladda batterierna. 

 

Gör det lätt för dig – anlita catering

Ska man njuta, så ska man göra det ordentligt. För att slippa stress är det bäst att anlita catering. Iden är att kunna njuta tillsammans och att ingen ska behöva stå och oroa sig för mat och bestick. Det finns företagscatering i Stockholm tar hand om allt, från matlagningen till serveringen och ser till att allt ser ut som du önskar. Beroende på festen och gästerna så varierar menyn och många föredrar buffé. Men varför inte välja någonting nytt? Typiska svenska rätter så som renskav och hjortronmarmelad? Passa på att överraska gästerna med någonting annorlunda!

Saker du bör veta (och inte visste) om catering

Tänker du anlita catering är det bra att komma ihåg några viktiga punkter. För det första brukar catering erbjuda färdiga menyer, men ett bra bolag är flexibelt. Det vill säga att om det till exempel finns allergiker bland gästerna, så bör din catering kunna erbjuda andra val. Det andra är att många cateringbolag även erbjuder salong- och bordsdekorering. Visst ska catering inkludera servering av mat och dryck, men behöver du dekorera ett helt rum så kan du fråga om de erbjuder denna service, och slippa hyra detta på annat håll.