LED lysrör

LED-lysrör för riktiga ljushuvud

LED-lysrör för riktiga ljushuvud

editorial

En del menar att man inte ska byta lysrör själv. Att man ska ta in en expert på ljus och lampor som kan göra det åt en. Som en elektriker. De är väl riktiga ljushuvuden. Ja, den ordvitsen var fullständigt medveten. Hoppas att du skrattade. Hur som helst, låt oss inte glida ifrån ämnet. Den här texten ska handla om lysrör, inte ordvitsar. Och inte vilka lysrör som helst. Den ska handla om LED-lysrör.

Det där med LED och lysrör är en intressant kombination. Om man skriver ihop det, men samtidigt väljer att särskriva, kommer det att stå “LED lysrör”. Lägger man dessutom till ett frågetecken efteråt kommer det att stå “LED lysrör?”. Nu är vi tillbaka i ordvitsspåret trots allt, för det där ser nämligen ut som en fråga. En fråga som undrar om lysrören led. Alltså om de plågades. Med en enormt stor betoning på “LED”. Som att man blev väldigt förvånad.

image

Spara energi med LED-lysrör

Nej, det skulle ju inte bli fler ordvitsar. Från och med nu koncentrerar vi oss på LED-lysrören. Det finns nämligen väldigt många anledningar till att installera ett lysrör med så kallat LED-ljus snarare än “vanligt” ljus. En av anledningarna, och kanske den allra främsta, handlar om energi. LED-lampor använder nämligen mycket mindre energi, men frambringar ändå samma starka ljus som “vanliga” lampor. Helt fantastiskt va?

Så om du vill spara på miljön samtidigt som du inte tycker att det är trevligt att sitta i mörkret skulle LED-lysrör kunna vara någonting för dig. Läs mer på ledmegastore.se eller https://ledmegastore.se/19113-led-lysror

Om du tycker det är svårt att installera sådana, eller byta ut när lamporna går sönder, så kan du alltid kontakta en elektriker. De är som sagt riktiga ljushuvuden. Den ordvitsen räknas inte som en tredje eftersom den redan har dragits. Så det så.