magasinering

Magasinering i väntan på drömboendet

Magasinering i väntan på drömboendet

Self Storage, eller magasinering som det även kallas är ett amerikanskt fenomen som på senare år fått stort genomslag även i Sverige. Att hyra en yta för att förvara saker som man för tillfället inte har behov för är ett mycket smidigt sätt att skapa mer plats i hemmet. 

Under många år har bostadspriserna ökat och bristen på bostäder finns på de allra flesta svenska orter, det är inte lägre enbart koncentrerat till storstadsregionerna. Efterfrågan på bostäder gör också att man ibland får leva på en mindre yta än vad man önskar för att kunna bo på den ort där man arbetar eller studerar. Oftast är det mindre boendet en tillfällig lösning men kan likväl innebära att man måste sälja, ge bort, slänga eller ställa stora delar av sitt bohag på en annan plats. Magasinering är ett mycket bra alternativ om man vill kunna ha kvar sina saker den dagen man får tag i ett större boende. Magasinering kan även vara en lösning om man behöver någonstans att förvara saker man endast använder under delar av året eller om man har ett senare inflyttningsdatum än utflyttningsdatum vid byte av bostad.

Beslutar man sig för att magasinera så är det viktigt att man hittar en firma där man tryggt kan lämna sina tillhörigheter. Det bör finnas värme och lokalerna ska vara larmade samt försäkrade. Man bör märka upp sakerna man magasinerar så att de är lätta att hitta om man behöver dem. För att underlätta ännu mer om det kan finnas behov att hämta ut enstaka saker så kan man rita upp en karta över var man ställer allt.

Är man i behov av Storage i Uppsala så kan man hyra plats i Flyttharrys magasin. Det är ett magasin som har värme, är larmat samt försäkrat. Flyttharry erbjuder även tjänster som till exempel kontorsflyttar, företagsflyttar, bohagsflyttar, tunghantering, arkivflyttar, monteringsarbeten, lagring, emballering, packning och uppackning. De strävar alltid efter att möta kundens behov och har helhetslösningar inom det mesta.