Restaurang

Matglädje i trevlig omgivning

Matglädje i trevlig omgivning

Livet ska vara gott och trevligt och innehålla många och långa vardagsveckor. Vi ska arbeta och streta och vara uttröttade och kinkiga som treåringar och vilja somna tidigt efter pliktskyldiga timmar i tv-soffan. Så ska det vara. Eller – vänta?

Jo, detta är alldeles riktigt. Hur skulle vi annars klara av att uppskatta det som inte är vardag? Ingen normal människa orkar släpa sig runt i en tillvaro där allt handlar om att gå på fester, umgås med andra människor, äta lyxiga maträtter, kanske t o m dricka alkohol, och komma i säng först framåt tretiden.

Men – ibland ska vi göra det!

 

 

Att bryta vardagen och följa traditionerna

 

De flesta av oss anser att det finns högtider och traditioner som inte kan eller ska försummas. Man ser också detta som fina tillfällen att fira och glädjas, med familj, med vänner, med kollegor. Sedan är det individuellt vilka traditioner och högtider vi uppskattar. Oavsett vilket är det bland det trevligaste man kan hitta på att fira på restaurang. Ingen inbjuden måste arbeta utan alla kan sitta och njuta av mat, dryck och sällskap. En av våra mest uppskattade anledningar till restaurangbesök är självklart det traditionella julbordet!

 

God mat i trevliga lokaler

 

När vi vill äta julbord i Simrishamn är det flera olika ting vi vill ska finnas. En restaurang med varm och välkomnande atmosfär. Vi vill hitta de traditionella rätterna, men även bli glatt överraskade av innovationer och nya receptfavoriter. Numera efterfrågar också allt fler vegetariska alternativ. Det ska finnas gott om plats och alla ska kunna trivas. Det ska finnas något för personer i alla åldrar och tillmötesgående personal med kunskap och matglädje.

När allt detta klickar kan vi konstatera att vi ännu en gång kan åka hem mätta, nöjda, glada och belåtna – och kanske längtar vi efter en repris!