måttanpassade Garderober

Mer lagringsyta med måttanpassade garderober

Mer lagringsyta med måttanpassade garderober

Garderober som du köper i butiker är skapade efter vissa standardmått. Det gör att du oftast kan hitta någon garderob som passar där du vill ha den. Men det gör också att du kanske inte alltid kan få en garderob som nyttjar hela den yta som du hade tänkt dig att nyttja. Är du händig så kan du lösa det själv, genom att platsbygga en garderob. Eller så gör du det enklare för dig och beställer måttanpassade garderober till ditt hem.

Genom att låta någon annan tillverka förvaring som passar perfekt, kan du lita på att det blir snyggt och funktionellt för ditt hem. Den typen av förvaring som liksom smälter ihop med väggarna och som gör att du får ut precis varje centimeter av förvaring. En förvaring som du dessutom själv bestämmer hur du vill inreda och använda. Kanske med hängare, hyllor eller korgar för alla dina kläder och andra textilier i hemmet.

 

 

Alla ytor går att nyttja

Det trevliga är att det går att nyttja precis alla ytor till förvaring. Du kanske har en oanvänd yta bakom en dörr. Där kan du få in en garderob som kan svälja undan något som du annars har svårt att hitta en plats till. Det kan vara något som du använder ofta eller något som du inte använder så frekvent. Bara du kan få plats att förvara lite dukar, lakan eller handdukar så kan det ändå bli betydligt mer plats i andra förvaringsmöbler.

Med en måttbeställd garderob kan du också bestämma helt och hållet hur stor garderoben ska vara. Du kanske väljer den där minimala garderoben, eller så slår du på stort och väljer en garderob som är stor nog att kunna gå in i. Då kan du förvara även annat som är mer skrymmande och som du annars kanske hade fått ha kvar framme.