utan socker

Proteinbar utan socker är en bra produkt för den som vill hålla energin uppe hela dagen

Proteinbar utan socker är en bra produkt för den som vill hålla energin uppe hela dagen

editorial

Under en dag är det väldigt viktigt att fylla på med ny energi för att orka utföra alla sysslor som man måste göra. Vare sig det handlar om arbete som man utför stillasittande framför en dator eller genom att man är i konstant rörelse så behöver man helt enkelt energi för att orka med (även om det i regel krävs betydligt mer energi när man rör på sig mycket under dagen). Ibland kan det dock vara svårt att få tid att göra iordning en måltid, då kan en proteinbar vara en smidig lösning som snabbt fyller på med ny energi.

En proteinbar är enkel att alltid bära med sig

Genom att alltid ha med sig en bar i väskan eller fickan så har man alltid tillgång till energipåfyllning under dagen. Många proteinbars innehåller dock en del tillsatt socker, vilket inte är så bra för den som vill upprätthålla en hälsosam livsstil. Då är det i regel bättre att välja en proteinbar utan socker.

utan socker

Goda bars som ger välbehövd energi under dagen

Hos EASIS hittar man bars som kan hjälpa till att stilla suget samtidigt som man får i sig en massa fibrer och proteiner. Dessa proteinbarers är tack vare sitt höga proteininnehåll perfekta att stoppa i sig efter träningen, eftersom proteiner bidrar till underhåll av musklerna. Ytterligare en stor fördel med EASIS bars är att de inte innehåller något tillsatt socker. 

Det behöver inte vara svårt att hitta goda alternativ till socker

EASIS är Europas ledande företag inom sötsaker utan tillsatt socker. De producerar allt från choklad, kakor och kakao till godis, juice, glass och frukostprodukter. EASIS vill att det ska vara enkelt att välja bort socker utan att det ska behöva innebära att man inte får äta godsaker. De erbjuder helt enkelt bra alternativ när man vill undvika eller minska konsumtionen av socker och kalorier i sin dagliga kost.