blommogram

Sänd blommogram i Stockholm

Sänd blommogram i Stockholm

Överraska någon med en vacker bukett blommor. Gör det vilken dag du än önskar, födelsedagen, alla hjärtans dag, eller precis när som helst. Det finns ingen dag som är fel dag för en bukett blommor. 

Du behöver inte vara tillgänglig själv att kunna leverera blommorna. Kanske bor du långt borta men vill ändå visa din uppskattning och överraska någon i din närhet? Då finns det bra alternativ för det. Till exempel http://www.lindhagensblommor.se/ ställer upp och skickar ut blommogram i Stockholm. Det finns inget som hindrar dig från att ge blommor till den du önskar. 

 

Alla sorters blommor

Vet du om någon favoritblomma till den som ska få blommorna? Eller vill du att det ska vara en överraskning? Kanske väljer du en redan färdig bukett eller varför inte en vacker säsongsbukett? Det finns otroligt många olika blombuketter, och du kommer garanterat hitta någon som faller dig i smaken. 

På sommaren när man går längs ängarna plockar man gärna de fina blommorna man hittar och gör en liten bukett. Oavsett vilken årstid det är kan du få en bukett levererad dit du önskar. Vill du säga att du älskar någon? Då kanske tio röda rosor kan vara till din hjälp. 

 

Torka blommorna innan de dör

Blommor som de flesta vet håller inte i en evighet, tyvärr. Men under tiden man har dem så är de otroligt vackra att se på och ha bland inredningen. När blommorna börjar vissna betyder det inte att man direkt behöver slänga dem. Ofta får man med skötselråd, eller något medel man kan hälla i vattnet för att de ska leva längre. 

Man kan även passa på att torka blommorna innan de vissnar. På så sätt kan du ha dem kvar som inredning en lång tid därefter. Även då de inte är levande är de ändå vackra att se på.