glasslipning

Skapa konst med glasslipning

Skapa konst med glasslipning

Hur häftigt är det inte när man kommer in i ett rum fullt av glas? Glas är en otroligt snygg och exklusiv inredningsdetalj. Rum som är fyllda med glas, det otroliga ljus det ger och nästan en känsla av att vara utomhus. Eller snygga badrum där vackert glas dekorerar badkaret, duschen, eller varför inte bastun. 

Endast experter är bra nog att kunna göra en professionell glasslipning. Tack vare detta kan man forma glaset lite som man vill. En del saker är trots det betydligt svårare att få till än andra. Drömmer du om fler fönster i ditt hem? Då ska du utan tvekan kontakta proffsen på glas. 

 

Låt dig inspireras

Vilket lyxliv många lever. De som verkligen kan kombinera sitt vardagliga liv med lyx. En sådan sak som en bastu, fast istället för trädörr, ha en glasdörr. Ni bor ute för er själva, har sjön precis intill huset. På kvällen springer ni ner och tar ett dopp i det kalla vattnet. Upp igen och in i den uppvärmda bastun där ni kan titta på stjärnhimlen genom dörren. 

Eller sätt in ett stort fönster i bastun ut mot havet. Istället för att ha en vägg så har ni en vägg av glas. Sitt och njut av utsikten, vädret spelar ingen roll för ni har skydd från det. Det är otroligt vad man kan göra. 

 

Hitta rätt företag

Sedan kommer vi till en annan viktig del – givetvis att hitta rätt företag. Det finns bra och dåliga företag för alla tjänster. Det gäller därför att vara kräsen när man ska anlita någon. Se till att företaget har bra recensioner att visa upp. Snacka gärna med dem för att se att ni är rätt för varandra. Ett gott samarbete är guld värt. Inom en snar framtid kommer du att kunna ha en härlig bastu med en glasvägg ut mot vattnet.