skicka paket

Snabba leveranser till bra priser

Snabba leveranser till bra priser

Driver du företag och behöver skicka paket, pallar, styckegods, container eller dokument? Behöver du hjälp med en flytt eller letar du kanske efter en pålitlig kurir? Saker som fraktkostnader och leveranstider är ibland tråkiga men ganska väsentliga delar att ha koll på för att företaget ska optimera sin verksamhet och nå framgång. Som kund vill man såklart ha sin beställning så snart som möjligt, och den moderna kunden förväntar sig också snabba och säkra leveranser. Som företagare vill man såklart minimera kostnaden för porto och frakt, och maximera antalet timmar man kan lägga på sin verksamhet istället för att ägna sig åt att leta reda på de bästa fraktvillkoren.

Vill du minimera ditt företags fraktkostnader och samtidigt alltid kunna erbjuda dina kunder snabba, trygga leveranser? Då kan Billigtpaket.se hjälpa dig.

När du ska skicka paket går du helt enkelt in på vår hemsida och hamnar direkt i den smidiga priskalkylatorn. Där börjar du med att välja vilken typ av tjänst du behöver hjälp med. Därefter väljer du till- och fråndestination, storlek och vikt på försändelsen och sedan tar kalkylatorn fram de bästa alternativen till dig. Vi lovar dig att du alltid får aktuella och uppdaterade priser.

När du valt alternativ, skickar vi faktura och fraktsedlar med e-post och därefter avtalar vi en tid med dig då det passar att våra chaufförer kommer för avhämtning av försändelsen. 

På Billigtpaket.se gör vi det enkelt, överskådligt och tidsbesparande att skicka paket oavsett om du är privatperson eller driver företag. Vi har valt att samarbeta med de allra bästa inom branschen och använder oss bland annat av Postnord, FedEx, GLS och UPS. 

Vad våra kunder tycker? De älskar oss! Åtminstone om man ska tro deras omdömen på Trustpilot, där vi är rankade som nummer 1 i vår kategori. Välkommen att bli en av våra nöjda kunder du också!