flyttfirma Norrköping

Stor flytt på gång?

Stor flytt på gång?

editorial

Stor flytt på gång?

Är du på väg att genomföra en stor flytt och undrar vilken typ av utrustning ett flyttföretag har till sitt förfogande för att göra processen enklare? Tja, låt oss bara säga att det förmodligen finns tillräckligt med verktyg för att fylla en järnaffär! Från stora handvagnar för att transportera möbler till speciella förpackningsmaterial för ömtåliga föremål som porslin – att veta vilken utrustning dina flyttfirmor har kan hjälpa till att lindra lite stress från denna skrämmande uppgift. Och glöm inte bort de andra roliga flytttillbehören – tänk bubbelplast och till och med madrassöverdrag! Låt oss ta en titt på några av de viktiga verktyg som flyttfirmor säkert tillhandahåller när de hjälper dig med din flytt. Sakerna listade här nedan är vad vilken flyttfirma Norrköping som helst bör ha på lager.

flyttfirma Norrköping

Nödvändiga saker vid flytt

Handvagnar – Att flytta stora möbler som soffor och sängar kan vara ett stort problem om det görs manuellt. Handvagnar är ett enklare sätt att flytta dessa mer skrymmande föremål, liksom lådor eller andra föremål som kanske inte får plats i en lådbil. De är vanligtvis tillverkade av stål med fyra hjul och kommer med band för att säkra föremålen.

Möbeldynor och -omslag – Flyttfirmor tillhandahåller säkert stora, tjocka dynor eller filtar som är utformade för att omsluta och skydda möblerna. Detta håller inte bara möblerna fria från repor och bucklor, utan ger också ett extra skydd i händelse av oavsiktliga spill under flytten.

Lådor, kartonger och annat förpackningsmaterial – Om du inte har tillräckligt många lådor till hands för att packa dina saker, tillhandahåller flyttfirman vanligtvis starka kartonger, bubbelplast, plastpåsar och annat material. Specialartiklar som garderobslådor är också ett alternativ för att göra processen enklare för dig.

Appliance dolly – Den här enheten är utformad för att underlätta transport av tunga apparater som kylskåp, ugnar, tvättmaskiner och torktumlare. Den har justerbara remmar som kan säkra apparaten och stora gummihjul som gör det lättare att ta sig fram i trappor eller ojämn terräng.