taxi helsingborg

Vid behov av taxi i Helsingborg

Vid behov av taxi i Helsingborg

Det finns många tillfällen när man kan behöva en taxi. Då är det tryggt att veta vilket nummer man kan ringa till Taxi helsingborg. Man vet att man kommer hinna i tid och dessutom få en bekväm resa. Kanske ska man hinna med tåget och har mycket bagage? Kanske ska man ta färjan över till Helsingør?

Eller bara åka till vänner på en middag och slippa ta bilen. Det kan också vara i tjänsten som man kan behöva åka taxi. Det finns prislistor för de vanligaste rutterna. Man kan kalkylera med kostnad kontra tidsvinst och bekvämlighet. 

 

Taxi till flygplatsen

Visst kan man ta bilen till flygplatsen, men då måste man räkna med parkeringsavgiften för bilen under den tid man är iväg. Det brukar sällan löna sig att låta bilen stå på en långtidsparkering kontra vad det kostar att ta en taxi till flygplatsen. Taxi Helsingborg har fasta priser till och från flygplatserna närmast Helsingborg.

Till Ängelholms flygplats kostar det till exempel 550 kr. Men man kan ta taxi ända till Kastrup i Danmark också. Ibland kan det löna sig bara genom att man kommer fram i tid, medan ett tåg till exempel kan vara försenat. En missad flygbiljett är inte kul.

 

 

Fasta priser till ett flertal orter

Att ha en prislista att gå efter är bra, så att man inte behöver känna osäkerhet över vad det kommer att kosta. Det finns fasta priser till ett flertal orter runt om Helsingborg. Men också till städer som Göteborg, eller städer i Blekinge. Reser man i tjänsten är det ett bra sätt att jämföra priser och vara medveten om kostnaden. Ibland kanske taxi blir lite dyrare, men i gengäld reser du bekvämt, du kommer fram i tid och får möjlighet att arbeta under resan. Dessutom kommer du fram till dörren, vilket inte är fallet med andra färdmedel.