brun utan sol

Brun utan sol ger fin färg årets alla dagar

Brun utan sol ger fin färg årets alla dagar

Regnet öser ner och sommarens soliga dagar är ett minne blott. Det är bara att acceptera att hösten är här, men det man inte måste acceptera är att inte längre ha en solbrun hud. Det handlar inte om att spendera massa pengar på att resa långt bort där sommaren dröjer sig kvar eller farliga solarium som skadar både hud och ekonomi, nej det handlar om något så smidigt som brun utan sol.

Hitta din favorit

Med brun utan sol går det att ha vackert brun hud året om utan att den riskerar att bli skadad på kuppen. Det finns dessutom många olika produkter att välja mellan för att just du ska kunna få önskat resultat. Delvis handlar det om vilken konsistens som föredras, är du en person som helst smörjer in huden med en kräm eller vill du spraya på produkten? Det varierar även mellan hur snabbverkande produkterna är, vissa ger ett synligt resultat direkt medan andra gradvis bygger upp en vacker ”solbränna”.

Applicera på bästa sätt

För bästa möjliga resultat bör du rengöra och exfoliera huden innan du ska applicera produkten. Det är även en god idé att smörja in huden med en återfuktande kräm för att undvika torra partier som annars suger åt sig extra mycket av brun utan sol produkten och ger ett ojämnt resultat. Börja utifrån och arbeta produkten inåt mot kroppen i cirkulära rörelser, en handske anpassad för applicering av brun utan sol kan underlätta och skyddar dessutom mot missfärgning på händerna. 

Allt du behöver på en plats 

Hos Sephora hittar du allt du behöver för smidig applicering av brun utan sol med snyggt resultat. Det finns flera brun utan sol produkter att välja mellan, allt från krämer och mousse till serum och oljor. Utöver det har de även handskar speciellt anpassade för applicering samt alla produkter du behöver inför den såsom rengöring, peeling och återfuktande krämer.