kontorshotell stockholm

Ditt eget kontorshotell i Stockholm

Ditt eget kontorshotell i Stockholm

Önskar du en proffsigare framtoning för ditt företag och kunna ta emot kunder och andra intressenter, ska du överväga att hyra ett kontor. Det är inte riktigt samma sak att bjuda in en leverantör hem till din bostad och ditt lilla hemmakontor. Du höjer känslan av professionalism i förhandlingar och seriösa affärsdiskussioner med ett ordentligt kontor.

Många kontorshotell i Stockholm erbjuder snygga kontorsrum av olika storlek där wifi och allt är klart och inkopplat, och de har också en bemannad reception där dina besökare blir välkomnade. Allt från kaffekokning till kopiering blir så mycket lättare, och du får en gemenskap med de andra företagarna i huset.

 

Kontorshotellet underlättar ditt företagande

Det underlättar att alla praktiska saker inklusive städning är ordnade redan, så att du kan koncentrera dig på din verksamhet. För den som till exempel är återförsäljare åt ett stort företag, kan det vara en stor fördel att ta emot kunder på ett representativt sätt. Att ta hem en viktig leverantör i sin bostad när man knappt känner varandra, är inte helt optimalt. Man skiljer lättare på arbete och privatliv när man har en bestämd kontorsadress. Länktips: https://kontorshotellsgruppen.se/

 

Man får ta hunden med

För många ensamföretagare är det viktigt att kunna ta med sig hunden till jobbet, och då väljer man helt enkelt ett kontorshotell som ställer upp på detta. Det sparar mycket tid, jobb och pengar att slippa lämna bort sin hund på dagarna. Det är också en fråga om att trivas med livet som företagare och att minska på den personliga stressen.

Välj ett kontorshotell som ligger nära din kundkrets och marknad, för du har flera alternativ att välja på, där du kan sitta i ett fint och ombonat kontorsrum med vacker utsikt. Då gör du säkert också ett proffsigare jobb och får mer självkänsla i din yrkesutövning och dina förhandlingar.