Hotell

En resa genom land och tid

En resa genom land och tid

Det är trendigt och inne att semestra inom landet numera. Inte så att resor till till exempel Thailand verkar vara hotade, men många av oss har upptäckt hur fint det är här hemma. Inte bara i Sverige utan bland våra nordiska grannländer. 
Trots allt så har vi en unik natur och en unik mentalitet som är värd att utforska och fördjupa sig i.

Eftersom vi dessutom har ett väl utbyggt tågnät så är det lätt att ta sig fram genom större delen av landet. Visst är det skönt att kunna svänga av med bilen där man vill, och besöka någon hemlig liten avkrok, men samtidigt måste man då mäkta med själva körandet. Det kan lätt bli segt och långtråkigt bakom ratten efter några dagar ute på vägarna. I varje fall tills de självkörande bilarna lanseras

Tänk att ha en bil dör man kan vända framstolarna i 180 grader och fälla upp ett bord som delas med baksätet. Snacka om sköna åkturer. Förutsättningen är förstås att man litar på tekniken. 
Då kan man bara knappa in, eller säga till, färddatorn att den ska ta en till ett bed and breakfast i Gävle. Sedan är det bara att njuta av åkturen tills man svänger in på Hotel Aveny.

Om man får fantisera fritt: Tänk om dessa självkörande bilar skulle kombineras med utkörning av mat via drönare. Man gör en beställning via en app och när man närmar sig restaurangen så åker en drönare ikapp en och skickar in maten genom takluckan. 

Okej, man får kanske fila lite på konceptet. Ingen vill täckas av varmt kaffe utspillt av en drönare genom taket. Ge det lite tid bara så kommer någon att komma på en bra lösning. Kanske kommer framtidens bilar ha dedikerade leveransluckor som löser problemet? Allt är som bekant möjligt längre fram i tiden.