sexleksaker

Ensam eller i par

Ensam eller i par

Antingen man är ensam eller tillsammans med sin partner, så finns det mycket roligt som man kan använda till att krydda sitt sexliv med. Det behöver inte innebära att sexlivet går på tomgång eller att man börjar tröttna på varandra. Ofta är det tvärtom. Par som är varandra nära och har ett rikligt sexliv tenderar till att vilja experimentera då och då, för att liva upp det lite extra. Det kan vara att ha sex på en annan plats än vad man brukar, lägga leken på tider man inte brukar ha sex eller att botanisera bland alla de trevliga sexleksaker för honom och för henne, som man kan hitta i butik eller på internet.

 

Fönster till kärleksakten

Det kan kännas lite ovant att gå in i en butik som säljer sexleksaker, och man kan lätt bli överväldigad och inte veta vad man ska välja. Att istället sitta i sitt eget hem och välja och vraka, och jämföra, kan kännas betydligt lugnare och trevligare. Kanske kan man som par sitta och fantisera om vad man vill köpa och hur det ska bli när leksakerna kommer hem. Kanske kan shoppingen i sig bli en igångsättare som den kvällen gör kyssarna extra eldiga.

 

 

 

Hans och hennes

Sexleksaker finns för både män och kvinnor, fast det nog oftast pratas om de leksaker som kvinnan använder. Och de leksaker som kanske ursprungligen är till för en kvinnas njutning kan oftast också användas på en man. Är man lite lekfull och fantasirik så finns det mycket som man själv kan hitta på. Men vill man ha leksaker som är speciellt för män så kan de användas antingen när mannen är ensam eller som en lek för ett par. Mannen kan då stimulera sig framför kvinnan, eller så kan kvinnan styra mannens njutning genom hanteringen av sexleksakerna. Bara fantasin sätter gränser för leken.