Drick lekar - Drick spel

Höj feststämningen med ett drickspel

Höj feststämningen med ett drickspel

editorial

Alla har vi någon gång varit på en sådan. En av de där riktigt tråkiga och trista festerna som liksom inte riktigt kommer igång. Hela kvällen känns lite seg och man får en känsla av att man snart kommer att somna om ingenting nytt eller kul händer. Det är på sådana typer av fester som man behöver någonting som livar upp stämningen och får igång energin igen. 

Det är här man kan använda sig av olika typer av Drick spel. Med ett sådant spel kommer hela feststämningen att höjas och alla kommer garanterat att ha roligt. Ljudnivån kommer också successivt att höjas, med tanke på hur uppe i varv alla blir av att spela och tävla med varandra. Att ta fram och spela ett dryckesspel och göra dricklekar tillsammans med vännerna på festen kommer garanterat att sluta i en fantastisk kväll. 

Med ett drickspel kommer festen att ta fart och deltagarna kommer att få en kul kväll där alla kommer i rätt stämning. 

 

Drick lekar - Drick spel

 

Olika typer av dryckesspel och lekar

Det finns egentligen en hel uppsjö med olika lekar och spel man kan roa sig med när man sitter och festar tillsammans med sina vänner. Men utöver sådana lekar som man kan hitta på nätet, så finns det ju faktiskt gott om spel man kan göra “in real life”. Som till exempel ett dartspel där man kastar pil och den som förlorar får dricka en shot eller liknande. Det är ju som upplagt för en rolig kväll, eller hur?

Andra dricklekar och spel som man kan ta till när feststämningen tryter är bland annat golfspel eller de klassiska tärningarna som man slår för att få veta vad man ska göra eller vad man ska dricka härnäst. Med ett drickspel kommer festen att sluta i många skratt och leenden tillsammans med dina vänner.